Yakin Dengan Al-Manna Gum Arabic Nenek 76 Tahun Jadi Ejen AMEER®

Mak Ngah Konsisten Dengan Serbuk Al-Manna Gum Arabic

Tawaran hebat Serbuk Al-Manna gum arabic bukan hanya dinantikan pengguna daripada golongan pertengahan, malah warga emas sendiri mempamerkan komitmen pengamalan secara konsisten terhadap nutrisi serat prebiotik semula jadi getah arab acacia senegal atau dikenali Al-Manna Ameer yang akan memasuki bulan terakhir promosi pada Mac 2019 ini. Promosi gum arabic AMEER® Januari – Mac 2019 telah mendapat sambutan menggalakkan daripada pengguna di seluruh Malaysia memandangkan terdapat dua produk promosi yang mengambil tempat untuk mencuri tumpuan ramai iaitu Serbuk Al-Manna gum arabic dan Serbuk Al-Salwa gum arabic dengan pembelian dua produk pada harga RM50.

mak ngah, pondok pasir tumboh, solat lima waktu, berjalan kaki, masjid pasir tumboh, majlis ilmu, ameer, almanna, alsalwa, alhawa, chia seeds organik, gum arabic, gum arabic food, inspirasihuda,
Mak Ngah Usai Majlis Ilmu di Masjid Pondok Pasir Tumboh

Namun yang lebih menarik perhatian nenek berusia 76 tahun ini atau mudah dipanggil sebagai Mak Ngah ialah tawaran yang lebih hebat untuk mendapatkan harga produk nutrisi serat AMEER lebih murah dengan menjadi ahli atau ejen. Pengedar sah nutrisi AMEER layak mendapat harga lebih rendah berbanding harga pembeli biasa walaupun ketika ini promosi gum arabic Januari hingga Mac 2019 masih berlangsung. Harga Serbuk Al-Manna gum arabic dan Serbuk Al-Salwa gum arabic hanya RM20 setiap satu apabila membelinya dalam jumlah minima 10 unit dan terus layak menjadi ahli atau ejen produk nutrisi serat AMEER.

Mengikuti pengajian ilmu di masjid Pondok Pasir Tumboh, Kota Bharu sudah menjadi rutin harian bagi Mak Ngah yang ingin memenuhi keperluan rohani dengan majlis agama. Jarak lokasi antara kediaman pondok Mak Ngah dan masjid yang selalu dihadiri beliau agak jauh dan kebiasaannya bagi jarak sejauh itu perlu menaiki kenderaan apatah lagi bagi seorang nenek yang telah berusia. Namun anugerah kesihatan yang baik tanpa sebarang penyakit memberi kekuatan kepada Mak Ngah untuk pergi ke masjid dalam jarak yang jauh dengan hanya berjalan kaki dan melazimi solat lima waktu setiap hari secara berjamaah.

mak ngah, pondok pasir tumboh, solat lima waktu, berjalan kaki, masjid pasir tumboh, majlis ilmu, ameer, almanna, alsalwa, alhawa, chia seeds organik, gum arabic, gum arabic food, inspirasihuda,
Pondok Pasir Tumboh Sentiasa Dihadiri Ramai Penuntut Ilmu

Mak Ngah yang berasal dari Besut, Terengganu kini telah 16 tahun menetap di pondok Pasir Tumboh bagi mengikuti pengajian ilmu. Setiap pagi sebelum pergi menunaikan solat subuh di masjid, Mak Ngah akan minum al-manna gum arabic. Sejak minum serbuk getah arab Sudan, Mak Ngah rasa semakin sihat dan cergas sepanjang hari. Mak Ngah pernah mencuba gum arabic jenama lain yang harganya jauh lebih murah, namun tiada apa-apa kesan kesihatan yang lebih baik diperolehi dan akhirnya memilih untuk konsisten dengan Serbuk Al-Manna gum arabic keluaran AMEER.

Mak Ngah juga mengamalkan habbatussauda’, minyak zaitun dan kini susu kambing Serbuk Al-Hawa arabic gum. Beliau juga ingin berkongsi manfaat Chia Seeds Organik bersama kenalan yang lain. Pembelian minima 10 produk nutrisi serat AMEER secara campur melayakkan ahli untuk mendapat harga RM20 bagi Serbuk Al-Manna dan Serbuk Al-Salwa. Manakala potongan sebanyak RM5 dari harga asal bagi produk Serbuk Al-Hawa arabic gum iaitu RM25 (harga runcit RM30) dan Chia Seeds Organik RM15 (harga runcit RM20).

Solat lima waktu berjamaah Mak Ngah di masjid Pondok Pasir Tumboh dan kesanggupan beliau untuk berjalan kaki dengan jauh seharusnya menjadi muhasabah – post mortem buat semua yang lain agar tiada alasan untuk tidak ke masjid. Contoh yang mulia telah ditunjukkan Mak Ngah dan budi yang luhur telah ditunjukkan oleh anaknya – seorang guru yang mempertemukan ibunya dengan Serbuk Al-Manna gum arabic AMEER. Bagaimana pula anak-anak ibu di seluruh Malaysia? Hadiahkan buat kedua ibu bapa dengan Serbuk Al-Manna gum arabic atau dengan produk nutrisi serat AMEER yang lain iaitu Serbuk Al-Salwa gum arabic dengan perisa roselle, Serbuk Al-Hawa susu kambing dari Holland dengan arabic gum dan Chia Seeds Organik – biji chia asli dari Mexico.

promosi gum arabic, januari hingga mac 2019, stokis ameer, produk ameer, almanna, gum arabic, al-salwa, roselle, al-hawa, susu kambing organik, chia seeds organik, gum arabic food, sudan, afrika, timur tengah, holland, netherlands, belanda, eropah, mexico, amerika utara, amerika latin, gum arabic travel, gum arabic kota bharu, gum arabic kelantan, gum arabic malaysia, kiosk aneka kuih, mydin kubang kerian,
Promosi Al-Manna dan Al-Salwa dari Januari hingga Mac 2019
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: