Menikmati Roti Pita di Firdaus’s Burger Corner (FBC)

Kelembutan Roti Pita FBC Ala Roti Roti Toasted Twister KFC

Berkesempatan singgah di gerai Firdaus’s Burger Corner (FBC) di Jalan Dato’ Lundang berhampiran lampu isyarat Simpang Empat Kampung Bayam untuk menikmati roti pita FBC dan minuman sunquid adunan Chia Seeds Organik.

firdaus burger corner, fbc, roti pita, sunquick chia seed, stokis ameer, produk ameer, almanna, gum arabic, al-salwa, roselle, al-hawa, susu kambing organik, chia seeds organik, gum arabic food, sudan, afrika, timur tengah, holland, netherlands, belanda, eropah, mexico, amerika utara, amerika latin, gum arabic travel, gum arabic kota bharu, gum arabic kelantan, gum arabic malaysia, kiosk aneka kuih, mydin kubang kerian,
Kelembutan Roti Pita Menambah Selera Pengunjung di FBC

Bagi anda yang datang dari arah Kota Bharu dan Kubang Kerian, anda hanya perlu memandu ke arah lampu isyarat di hadapan Kompleks Balai Islam Lundang dan masuk ke Jalan Dato’ Lundang. Teruskan pemanduan hingga tiba di lampu isyarat Simpang Empat Kampung Bayam. Kedai burger FBC berada paling berdekatan dengan lampu isyarat tersebut dan bertentangan dengan kedai perabot Tirai Seri Furniture atau Masjid Hijau As-Sa’adah Kampung Bayam.

Pelbagai menu berasaskan burger yang disediakan di FBC. Selain itu, produk-produk keluaran AMEER® juga boleh didapati di sini iaitu Serbuk Al-Manna gum arabic asli, Serbuk Al-Salwa gum arabic dengan perisa roselle, Serbuk Al-Hawa susu kambing dengan adunan arabic gum dan Chia Seeds Organik.

Roti pita di FBC menampilkan perbezaan dari segi roti yang digunakan. Isi kandungan hidangan roti pita tidak banyak perbezaan dengan burger, hanya jenis roti yang digunakan berbeza. Roti yang lebih lembut seperti roti yang digunakan untuk kebab atau seakan roti toasted twister KFC.

Waktu operasi FBC setiap hari kecuali rabu. Bermula jam 6.00 petang hingga jam 1.00 pagi. Tempat makan juga disediakan bagi pengunjung yang ingin makan dan minum di sini. Selamat menikmati hidangan di Firdaus’s Burger Corner (FBC).

Advertisements

One thought on “Menikmati Roti Pita di Firdaus’s Burger Corner (FBC)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: