Tukar Gold Bar Dengan Barang Kemas Powergold

Bagi Yang Berminat Menyimpan Barang Kemas

Powergold ada caranya bagi mereka yang berminat menyimpan barang kemas namun tak berkemampuan untuk membelinya secara serentak. Barang kemas yang selalu menjadi pilihan dan idaman ramai kebiasaannya bernilai tinggi. Barang kemas menarik, harganya tentu “menarik” juga kan.

Sebagai contoh, peminat barang kemas berkeinginan untuk mendapatkan barang kemas pilihan, tetapi belum ada kemampuan atas beberapa faktor antaranya belum mempunyai wang yang secukupnya untuk membeli barang kemas tersebut. Maka Powergold mempunyai cara tersendiri dalam membantu pembeli untuk mendapatkan barang kemas yang diidamkan.

Vitamin Anak Saya

Caranya dengan menyimpan 1 gram gold bar (dicadangkan) setiap bulan atau boleh juga membuat simpanan emas yang lain seperti gold coin dan dinar sehingga mencapai kuantiti berat yang sama dengan barang kemas yang diinginkan.

Melalui Powergold, peminat barang kemas dapat menukar kepingan gold bar/ gold coin/ dinar yang dimiliki dengan barang kemas yang diinginkan tanpa menggunakan duit (untuk berat yang sama). Jika berat barang kemas berlebihan dari gold bar yang ingin ditukar, maka pembeli perlu menambah bayaran mengikut nilai berat lebihan barang kemas tersebut. Jika berat barang kemas berkurangan dari gold bar yang ingin ditukar, maka pihak penjual (Powergold) akan memulangkan wang lebihan tersebut.

Perkara ini saya berkongsi setelah membawa kakak Ekin untuk melihat barang kemas dan produk emas Powergold di Rania Emas Permata SDN. BHD. di Pasir Pekan, Tumpat Kelantan.

Rania Emas Permata merupakan Master Stokis Powergold di Kelantan. Bagi peminat barang kemas yang mahu menukar gold bar dengan barang kemas boleh berbuat demikian dengan menyimpan terlebih dahulu emas dalam bentuk kepingan gold bar atau dalam bentuk emas yang lain (keluaran Powergold). Setelah nilai timbangan berat mencapai nilai berat yang sama dengan barang kemas yang diidamkan, maka boleh la menukar dengan barang kemas di stokis Powergold.

Berminat dengan emas Powergold atau ingin mengetahui lebih lanjut tentang produk jualan Powergold? Boleh hubungi saya (Agen Powergold) di 014-507 5708 atau lihat produk di website Powergold saya.

Powergold

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s